Stiri

Verificare actualizari de piata

Vanzare vila Floreasca cu vedere partiala la lac

Vanzare vila Floreasca cu vedere partiala la lac

Vila de vanzare in cartierul Aviatiei, cu vedere partiala catre Lacul Floreasca

Va propunem spre vanzare o casa/ vila deosebita, cu vedere partiala catre Lacul Floreasca, in cartierul Aviatiei.

Situat intr-o zona de exceptie, pe strada Moeciu, imobilul se bucura de noua promenada a Lacului Bordei. Traseul pietonal de pe Strada Zagazului face legatura cu Bulevardul Mircea Eliade spre Cartierul Primaverii, Parcul Herastrau, prin Soseaua Nordului. Astfel, prin localizarea sa, imobilul permite noilor proprietari sa beneficieze de toate facilitatile orasului.

Structura casei: vila este dispusa pe 3 nivele, astfel:

  • Parter: zona de acces, care asigura o separare a spatiului intim de locuit, de garajul casei. Noii proprietari isi pot parca masinile in garaj. De aici trecem printr-un mic hol, urcam cateva trepte si se ajunge la etajul 1.
  • Etajul 1: zona de zi. Aici sunt amenajate zona de luat masa, bucataria, zona de relazare, un grup sanitar si spatiu de depozitare.
  • Etajul 2: pe scara interioara a casei, ajungem in zona de noapte formata din doua dormitoare si o baie. Dormitorul matrimonial are un dressing si baie proprie, precum si o terasa generoasa;
  • Mansarda: ultimul nivel al casei unde, pe o suprafata generoasa, avem organizata zona de relaxare a familiei.

Va invitam sa ne contactati pentru a viziona aceasta proprietate. Astfel va puteti convinge de potentialul casei, precum si al locatiei de langa lacul Floreasca.

Pentru a va convinge de potentialul casei mai mult...

Lasă un răspuns