Stiri

Verificare actualizari de piata

Casa/Vila zona centrala Otopeni, principiul „caselor pasive”

  • Vanzare vila Otopeni

Proiectul a fost bine gandit inca de la inceput, aceasta fiind una dintre primele case pasive construite dupa rigorile impuse de acest concept. Datand din anul 2013, vila este perfect izolata termic, incalzirea si racirea fiind facute prin pardoseala casei. Practic, prin acest sistem se elimina nevoia de calorifere si se incurajeaza extinderea spatiilor vitrate. Rezultatul: o locuinta calda iarna, racoroasa vara, luminoasa si, mai ales, economica.

Oferta vanzare – Vila Oras Otopeni, Judetul Ilfov

Fiind localizat in zona centrala a Orasului Otopeni. Imobilul ofera un acces facil la DN1, Soseaua de centura, dar si la transportul local Otopeni (Linia Albastra). 

Prin pozitionarea fata de punctele cardinale, casa beneficiaza de multa lumina naturala, pastrand in acelasi timp intimitatea locuintei.

Imobilul se vinde complet mobilat si utilat conform pozelor de prezentare.

Descrierea imobilului:

Terenul aferent imobilului este de 239 mp.

Imobilul are o suprafata construita 202 mp, fiind distribuit astfel: P + 1E.

Dispunere camere:

Parter – living, dining, bucatarile, WC serviciu, camera tehnica.

Etaj – 2 dormitoare o baie comuna si un dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing.

Casa face parte dintr-un duplex. Diferanta fata de majoritatea constructiilor de acest tip este ca cele doua constructii NU au perete comun. Cele doua case au structura individuala (fundatie si structura) si un rost de dilatare de 10 cm. Izolatia exterioara a peretilor fiind realizata cu celuloza de 55kg/ mc si 45kg/ mc pentru peretii de interior.

Detalii tehnice:

Fundatia este realizata pe cuburi (pahare) de 90/90 la o adancime de -1.30 m fata de linia solului; sub placa, pentru o izolare cat mai buna, s-a folosit polistiren extrudat de 10 cm .

Constructia casei este realizata pe structura metalica cu profil zincat de 15 cm si grosimea profilului intre 1 mm si 1,5 mm.

Izolatia casei la exterior este realizata cu polistiren expandat de 15 cm , in interiorul profilului s-a folosit celuloza ce are grosimea de 15 cm si densitatea de 55 kg/mc, pentru perertii exteriori, 10 cm de celuloza pentru peretii interiori, 35 cm celuloza pentru acoperis, iar pentru plafonul dintre parter si etaj celuloza 30 cm. Inchiderea casei s-a facut cu OSB 3 (atat la exterior cat si la interior) cu grosimea de 1,5 cm .

Termosistemul este format din polistiren, adeziv – ceresit, plasa, amorsa si decorativa STO. Geamurile au fost alese pentru a oferi un confort maxim, marca VEKA alphaline 90 cu 3 randuri de geamuri, plase de tantari pentu toate geamurile care se deschid.

Pentru acoperisul casei s-a folosit sistemul complet de la GERARD – Heritage, sistem pluvial complet oferit de dealerii firmei Gerard.

Pentru incalzirea, recirea si consumul apei calde menajere s-a folosit un sistem complet de la REHAU. Sistemul este dedicat pentru incalzire si racire in pardoseala, cu ajutorul unei pompe de caldura sol-apa REHAU de 6 KW ce gestioneaza un put de mare adancime – 102 m.

Fiecare camera are termostat individual si se poate alege temperatura dorita, in plus pompa de caldura este prevazuta cu o placa web de configurare si setare de pe telefoanele smatphone. Temperatura ambientala in casa se realizeaza prin incalzire in pardoseala, iar pe timp de vara racirea se face tot prin pardoseala folosind o pompa de recirculare a apei la temperatura solului, aproximativ 9-12 grade.

In living s-a montat un semineu marca DOVRE de 10 KW ce are o camera de conversie pentru incalzirea livingului si a dormitorului matrimonial.

Alimentarea cu apa; a fost realizat un put de apa potabila la o adancime de aproximativ 58 m, tub Valrom R8 de 140.

In dreptul filtrelor s-a pus pietris de pleasa (nisip cuartos), pentru o filtrare a apei cat mai buna.

Pentru mai multe informatii, precum si in vederea programarii unei vizionari, nu ezitati sa ma contactati.

https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/bucuresti-ilfov/otopeni/casa-de-vanzare-5-camere-X4AC01001

Vila Otopeni
Living

Lasă un răspuns

ro Română
X